Ajánlj egy barátnak és 15% kedvezményt kapsz

A vásárlás után kapsz egy ajánló linket, amelyet megoszthatsz barátaiddal.
Ha egyikőjük vásárol a linkeddel, akkor 15% kedvezménykupont kapsz a következő vásárlásodhoz. 

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendeléseknél

Egyedi darabok

Kis kollekciókat és egyedi darabokat gyártunk, ezért hívjon minket a pontos méretek miatt, SZÍVESEN SEGÍTÜNK!

Biztonságos vásárlás

21 napos visszavétel

Frank Adél

A divattervező a közel 50 divatbemutatóra tervezett kollekciói mellett több ezer ruhát tervezett méretre, a méretre készítés és a személyre szóló stílustanácsadás a fő erőssége.
A fenntarthatóság számára nagyon fontos ezért ruhái hosszú évekre szólnak, egyszerre teremtve értéket és kényelmet.

„Szeretném a több mint húsz év és közel 50 divatbemutató tapasztalata alapján megmutatni, hogy a divat nem csak az egyéniség kifejezése, hanem művészi és környezettudatos is tud lenni. Ez a nemzetközi tapasztalat segít abban, hogy a vevőimet olyan tanácsokkal lássam el, aminek visszacsatolásaként ők sikeresebbnek és önbizalommal telinek érzik magukat. Szeretem megtalálni az egyensúlyt az időszerűség és az időtlenség között, ruháim hosszú távra szólnak, értéket és kényelmet teremtve egyaránt.”.
 /Frank Adél, divattervező/

Légy VIP tag és kapsz egy szín és alak elemző konzultációt, ezzel egy időben egy személyes ruhatár/gardrób rendezési tanácsadást magától a tervezőtől.
Színeken, arányokon alapul, hogy megtaláld a tökéletes ruhát, ami kihangsúlyozza és segít felfedezni az igazi stílusodat.
Ez a tanácsadás segít megérteni jobban, hogy mi megy az arcszínedhez, mely szín emeli ki a szépséged, illetve kölcsönöz fiatalos, egészséges megjelenést. 

Segít magabiztossá válni a ruhák formájában és stílusában, amit viselsz, tudni fogod mi illik a testalkatodhoz, az arányaidhoz és személyiségedhez.
Nem maradsz észrevétlen!
A családod, a barátaid, a kollégáid mind tudni akarják, mi rejtőzik a könnyed stílus mögött!
A tervező segít rendszerezni a szekrényedet, hogy a legjobb darabok maradjanak, amik tökéletesen illenek hozzád.
Kreatív éleslátásával elmondja, hogy a ruhásszekrényedben mi miért működik, vagy éppen miért nem, praktikus tanácsokkal és szakszerű segítséggel lát el abban, hogy miként szortírozz.

Foglalj virtuális időpontot most!
Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon: +3620/4377-555