Szimbólumok és díszítések, amelyek a kollekcióban megjelennek:

Arany metszés:
Az aranymetszés egy matematikai arány, amely általában megtalálható a természetben. Ez egy vizuálisan kellemes, organikus megjelenésű kompozíció egy műalkotásban.
Úgy gondolják, hogy az aranymetszést legalább 4000 éve használják az emberi művészetben és a designban.
Lehet, hogy ennél még régebb óta is – egyesek szerint az ókori egyiptomiak ezt az elvet alkalmazták a piramisok építéséhez.
Leonardo da Vinci, mint sok más művész a korban, széles körben felhasználta az Aranymetszést kellemes kompozíciók létrehozására.
Az Utolsó vacsora alatt az alakok az alsó kétharmadban vannak elrendezve (az Aranymetszés két része közül a nagyobbik), és Jézus helyzetét tökéletesen ábrázolja az arany téglalapok elrendezése a vásznon. 

Az aranymetszet használatát felfedezheti ruha- és táskakollekciónkban is.

 Elefánt

Az elefánt a mindig gyengéd és bölcs szellemállat, a koncentrált erőt példázza. Ha egyensúlyra, stabilitásra és biztonságra vágyik az életében, akkor az elefánt totem látványa a jó dolgokat vonzza.

Medúza
A medúza a szeretet szimbóluma, ezért ha megjelenik az életedben, ez azt jelenti, hogy bíznod kell a szívedben és követned az érzelmeidet. Az egyensúlyt és az elfogadottságot is szimbolizálja. A medúza kész elfogadni az életet, és mindig megtalálja a túlélés módját.

Szitakötő
Amikor ez a szellemállat megjelenik, akkor felhívást kapsz az élettől arra, hogy átalakulj és fejlődj. A szitakötőt gyakran a víz, a tavak körül, vagy a folyó vagy a tó szélén látják. Az érzések birodalmát szimbolizálja, a víz az érzelmek tudattalan erőteljes szimbóluma.

Kövek

Akvamarin kő:
Ezt a követ tökéletes amulettnek tekintették a viharok csillapítására egy házasságban, így a férjtől a feleségig adott akvamarin ajándék kisimította az otthon zord vizeit is.
* A mentális egészség ugyanolyan fontos, csökkenti a stresszt és a szorongást, és elmossa az aggodalmait. Javítja a logikát, ösztönzi az elme fegyelmezését, és lehetővé teszi, hogy nyugodtan és intelligensen kezelje az élet kínos kérdéseit.
* A munkahelyen motiválhatja, kihozhatja a belső erősségeket, ápolhatja a kollégákkal való kapcsolatokat, és önbizalmat adhat karrierje előrehaladásához.

Ónix:
A drágakőről az ókortól kezdve úgy gondolták, hogy erőt ad a túléléshez, ha elveszíti önbizalmát, a fekete ónix bátorságot ad a továbblépéshez.

Vörösvasérc:
A hematit nagyon erős földelő energiával rendelkezik ezt csak úgy érezheti, ha a követ a kezében tartja. Hűtő és nyugtató hatása is van, valamint segíti a koncentráció és az összpontosítás fejlesztését.
A hematitot földelésére használják, nyugtató és védő tulajdonságai szintén energizáló hatásúak lehetnek.

Hegyikristály:
Eredetileg a strassz kőzetkristály volt. Georg Friedrich Strassnak az volt az ötlete, hogy gyémántokat utánozzon az ólomüveg alsó oldalának fémporral történő bevonásával.

Kőzetkristályok:
A hegyikristály az összes tiszta, színtelen kvarc neve. A kvarchoz gyakran társul az egyensúly, a tisztaság és az energia.
Ez a kő visszahozza az elveszett emlékeket, megoldja a problémákat, eloszlatja a negativitásokat és újra felfedezi képességeinket, amelyeket indokolatlanul elveszettnek tekintettek.
Fokozza az imákat és a pozitív megjelenítést.