Ruhatervezés

A modern nő jogos igénye, hogy divatkövető ruhatára az eleganciáról, a jól variálhatóságról, a kényelemről, és a felgyorsult élettempóhoz való alkalmazkodásról is szóljon. Frank Adél műveivel folytonosságot teremt így ruhakollekciói sem egy szezonra, hanem ellentmondva a környezetszennyező, fogyasztásra buzdító tömegtermelésnek akár 10 évre is szólnak, egyszerre teremtve értéket és kényelmet.

Méretre készítés

 

A tervezőnő erőssége a méretre készítés, kollekciói azon hölgyeknek szól, akik számára fontos az egyedi megjelenés, az önálló egyéniség kifejezése. A tervezőnő az általa tervezett, méretre rendelt ruhákhoz festmény készítését is vállalja – akár személyes konzultációval – a megrendelő igényire szabva.

 A Magyar Szabadalmi Hivatal védjegyoltalommal látta el a ruhákat. Az Iparművészeti Lektorátus zsűrizte és iparművészeti termékké nyilvánította, a mind művészeti és kivitelezési szempontból is a legmagasabb követelményeknek megfelelő kollekciót.

„Több mint 20 éve tervezek és készítek ruhákat egyedi méretre. Azt kell mondanom, hogy néha nagyobb cél számomra önbizalmat adni a nőknek, mint a divatbemutatóimra kollekciót tervezni. Mind nagyon eltérőek vagyunk: van, aki azt szeretné, hogy a ruha tökéletesen álljon vagy, hogy években és kilókban legyen mérhető a változás. Célom, hogy aki számára tervezek szépnek, csodálatosnak, és egyedinek érezze magát.”

Alkattípus ajánlások