Divatbemutatók

A Szabadalmi Hivatal védjegyoltalommal látta el a ruhákat,  az Iparművészeti Lektorátus zsűrizett, iparművészeti termékké nyilvánította, mint művészeti és kivitelezési szempontból is a legmagasabb követelményeknek megfelelő kollekciót.

Két vonal- az Adele Frank és a Radical- kerül évről évre bemutatásra, mindig művészetekhez közelálló, azokat magába foglaló helyeken: Budapesten a V.A.M. Design, a Sziget, az Aulich Art Galériában, a Duna Palotában, Pécsen többek között a Csontváry Múzeumban, a Művészetek Házában, a POTE Aulában, a Nádor Galériában, a Nick Art & Gallery-ben, a Zsolnay Kulturális Negyedben, a Kodály Központban, és a Nemzeti Színházban. 2007-ben a Baranyai Néprajzi Múzeum egy kollekciót vásárolt egy kortárs kiállítás részére. 2014-ben a tervezőt Victor Vasarely művészeti nagydíjjal tüntették ki.

2008 júniusában az Aulich Art Galériában, 2010 szeptemberében a Nádor Galériában, és 2014-ben a Nick Art & Gallery-ben a tervező kollekciója mellett a festményei is bemutatásra kerültek.

Külföldi bemutatók:

2007 februárjában részt vett a Pret a Porter Paris kiállításon Párizsban, ahol egy extravagáns olaj-textil-felfújható guminő-papír-fém szoborinstallációt mutatott be „Modern Venus” címmel a kollekció mellett. Olajfestményei a korai absztrakt, fémmel, tűzzománccal kombinált művektől a figuratív, asszociatív festményekig terjednek.

2008 novemberében a londoni Magyar Nagykövetségen első alkalommal tartottak divatbemutatót, amelyet Czakó Borbála nagykövet asszony nyitott meg. Az inspiráció a XIX.század vége és a XX. század eleje: a turnűrtől a reformruháig, az Olimpia hőskora, Picasso korai kék korszaka.

A tervező ezúttal is szolgált különlegességgel: a Londonban szerződtetett modellek mellett Balássy Szilvia balettművész is kifutóra lépett.

2009 szeptemberében a moszkvai Collection Premiere Moscow kiállításon vett részt, majd novemberben a moszkvai Magyar Nagykövetségen mutatta be ruháit.

A kollekciókban háromféle inspirációt különíthetünk el: Az első, talán legalapvetőbb a kortörténeti, ami a különleges barokk, vagy gótikus ujjban, Stuart gallér imitációban, apró, sűrű reneszánsz gombolásban, vagy szecessziós stíluselemekben jelenhet meg. Ezek a részletek jól elkülöníthetők szezononként, de egyes korszakok elemei letisztult formában, de mégis eklektikus módon összpontosulhatnak akár egy ruhán belül is: az összhatás mindig modern, a múlt mindig csak utalás. A londoni kollekcióban a XIX. század végi turnűrt kombinálta modern, csavarásos/húzásos technikával.

A másik fontos forrás etnikai, a keleti, főleg kínai hatás elsősorban anyagválasztásban és motívumokban jelenik meg. AZ „East Meets West”- „A kelet találkozik a nyugattal” kollekció a keleti kultúra hatását, kapcsolódását mutatja a nyugati felfogással.

A harmadik inspiráció a zene. A tervező komolyzenei tanulmányai során erős kötődés alakult a zenéhez, a bemutatókon szerepelt operaénekesnő, de volt már zongora betét zenei átkötésként, és modern átdolgozás saját énekhanggal.

A tervező kedvenc anyagai a hernyóselyem, muszlin, santung, taft, bőr, extravagánsabb daraboknál a vetexre kasírozott papír, fém, fabetét.

A tervező média megjelenései többek között: ELLE Magazin, Sikeres Nők Magazin, Bonton Magazin, BOSS Magazin, Tina Magazin, Ez a divat Magazin, Elegancia Fórum, Audi Magazin, Délután Magazin, Next Magazin, Dunántúli Napló, RTL Klub Reggeli, Divatmorzsák, Találkozások Magazin, TV1 Trendhagyó, Mozaik, Naprakész, m2 Válaszd a tudást!, TV2 Jóreggelt, Magyarország!, TV2 Aktív, Duna Tv, Viva Tv, Juventus Rádió, Kossuth Rádió, Lánchíd Rádió.